Persbericht

De zomer is voorbij en zoals elk jaar, zal nu ook weer in het tweede weekend van oktober het open struunweekend van de deelnemers aan de Westerwoldse Struunroute plaatsvinden. Volop antiek en brocante en veel ideeën om het de komende tijd binnen weer gezellig te maken.

De deelnemers aan de Struunroute zijn:
Sellingen:
Hof van Sellingen: Groen-, bloem- en woondecoraties
Passavant: Olielampen en buitenkachels
Smeerling:
Smeerling Antiek: Antiek, collectables, vintage  en restauratie
Bellingwolde:
Le Crayon: Exclusieve woon- en tuindecoraties
Allerlei:  Antiek, curiosa, verzamelobjecten en galerie Artaban
Veelerveen:
Rommel & Zo: Nostalgische en brocante spulletjes
Vriescheloo:
Winkeltje 5bij6: Antiek, brocante, curiosa

De Struunroute voert u langs deze  bedrijven. Antiek, brocante en landelijk wonen is het uitgangspunt. Elk bedrijf geeft hier zijn eigen invulling aan, zodat er voor de klant een ruim en gevarieerd aanbod is.
Er is een folder samengesteld, waarin de route en een beschrijving van de negen inspirerende winkels vermeldt staan. De hele route is ongeveer 60 km. Het volgen van de “Westerwoldse Struunroute” kan ook een prima aanleiding zijn om een paar dagen in Westerwolde te vertoeven. In heel Westerwolde zijn prima overnachtingsmogelijkheden.

De open dagen vinden dit najaar plaats op 13 en 14 oktober a.s. Alle bedrijven zijn op beide dagen open van 11.00 u. tot 18.00 u.
De deelnemende bedrijven houden er van hun bezoekers tijdens dit weekend te verassen!
Meer bijzonderheden en adressen zijn te vinden op http://www.westerwoldsestruunroute.nl, maar ook in de folder van de struunroute, die op diverse plaatsen te vinden is. De folder is ook te te downloaden van de site, en kan dan als reisgids dienen.
Maar er kan natuurlijk ook contact gezocht worden met één van de deelnemende bedrijven.

struunroute-1

Advertenties
%d bloggers liken dit: